A gasztrohét legjobbjai
A gasztrohetünk utolsó napjához értünk, úgyhogy ha lemaradtál egy-egy interjúról, vagy videóról, itt az ideje bepótolni!
 
Íme a hét eseményeinek rövid összefoglalója:
(Ha bármelyik tartalmat megnéznéd, akkor az aláhúzott, dőlt betűvel jelölt szövegrészre kattintva érheted.)
  • A hét házigazdája Nagy Réka volt, aki egy rövid videóban mesélt az ő korai konyhai kötődéséről, és testvérével, Sárival űzött kedvenc játékáról.
  • Elhoztunk egy interjút Harrer Abosi Beatrixszal, ahol mesél a nagyszüleivel töltött időről, és a Harrer Desszertkönyv készítésébe is elkalauzol minket.
  • Arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtük a kedvenc nagyszüleitektől örökölt recepteket, és olyan ételeket ismertettetek meg velünk, amiről életünkben nem hallottunk! Lerakott krumpli? Retkes húsleves? Nem, most nem csak kitalálok dolgokat, ezeket mind ti küldtétek! Úgy tűnik, van mit bepótolnunk a hagyományos konyha terén...  
  • Rutinos mentorunk, Semperger István beszámolt arról, milyen a Gourmet Fesztivál kulisszái mögött tevékenykedni.
  • Szabi, a pék megmutatta, hogyan készíti a tepertős pogácsát, amit gyerekkorában még a nagymamájával gyúrt.
  • Mautner Zsófi mesélt a saját 92 éves kis mininénijéről, az otthonról hozott kulináris örökségéről, és hogy hogyan fonódik össze a diplomácia és a gasztronómia távolinak tűnő területe.
  • Mindemellett elkezdtük az adománygyűjtő kampányunkat, amihez a Nagyi szuper ajándékokkal is készült, a nagylelkűség meghálálására. Nézzétek meg mi mindennel pontosan, de annyit súgok, hogy az egyik kukorékol. 
Várjátok már a következő témahetünket, ahol a sport lesz terítéken?
brunch_evelin.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr3915714676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása