NYEREMÉNYJÁTÉK

reka_almat_vag_1.PNGKedves Olvasóink!

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel lepjünk meg benneteket. Mivel az első hetünk témája a sütés, főzés és a receptötletek, így úgy gondoltuk, hogy egy receptgyűjtemény igazán kiváló ajándék lenne, amivel kedveskedhetünk nektek. A soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda segített nekünk ebben, ugyanis felajánlottak egy példányt a Harrer Desszertkönyvből, ami jelenleg csakis a csokoládéműhelyben érhető el Sopronban. Viszont most TE is megnyerheted ezt, kedves olvasó! Nincs más dolgod, mint felhívnod a nagymamádat, vagy anyukádat, hogy ossza meg veled a kedvenc, általa elkészített ételed receptjét.

Ezután pedig a következő lépéseket kövesd:

1., Oszd meg a nyilvános üzenőfaladon kedvenc receptedet a lenti szöveggel, és ha van, meséld el a hozzá tartozó történetet, ami miatt meghatározó a számodra, sőt akár egy képet is az ételről, vagy ahogyan elkészíted! 
2., Ha növelni szeretnéd az esélyeidet, ossz meg több receptet, történetet velünk! 
3., A posztban hívd ki a barátaidat, hogy csatlakozzanak ők is a receptgyűjtéshez! 

FONTOS: győződj meg róla, hogy a bejegyzésed nyilvános, különben nem fogjuk látni, ha részt veszel a játékban.

Egy szerencsés pedig vasárnap (2020.05.24.) megnyerheti a Harrer Desszertkönyvet! 

Másold ki ezt a megosztásod elé egy nyilvános posztban:

Ezt a receptet azért osztom meg, mert ezzel is szeretném támogatni a Hogy tetszik lenni? projektet. (https://hogytetsziklenni.blog.hu/)

#hogytetsziklenni #azönkéntességszexi
Ez az én kedvenc receptem a nagyszüleimtől:

Kihívottjaim:

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr3015709182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása