Ilyen volt a családi hét

A családi hetünk utolsó napjához értünk, úgyhogy ha lemaradtál egy-egy interjúról, vagy videóról, itt az ideje bepótolni! Íme a hét eseményeinek rövid összefoglalója:

  • A hét házigazdája Semperger István volt, aki mesélt nekünk arról, hogy milyen az ideális család számára, nagymamájától miket tanult el az idők folyamán és a családfakutatásról is szót ejtett.
  • Kiderült, hogy az apukák is pletyisek az insta válaszaitok alapján, nem csak a család női tagjai.
  • Fesztiválozni a családdal is király közös progi, volt aki tesóval, volt aki szülővel és volt olyan is aki az egész pereputtyal indult neki a fesztiváloknak.drahotacsalad.JPG
  • Instán kis visszaemlékezés gyanánt mutattunk néhány önkéntes tesó párost, akik közösen élvezték az önkénteskedést 2019-ben is.

    A következő hét témája a kézművesség és barkácsolás: kiderítjük majd, mire használta az önkéntes csapat a kreatív energiáit a karantén alatt, és pár jó helyet is mutatunk Budapesten, ahol kibontakoztathatjátok az alkotási vágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr4915752280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása