Ilyen volt a fenntarthatósági hét

A fenntarthatóság hetünk utolsó napjához értünk, úgyhogy ha lemaradtál egy-egy tartalomról, itt az ideje bepótolni! Íme a hét eseményeinek rövid összefoglalója:

  • A hét házigazdája Faddi Stella volt, aki egy rövid videóban mesélt nekünk a saját környezetvédelmi szokásairól, arról, mit tesz a természetünk védelméért, illetve akár ti is meríthettek ötleteket a témával kapcsolatban.

  • A Humusz Szövetség írt rólunk egy cikket, amelyet ide kattintva olvashattok.

  • Megszavazhattátok instán, hogy Stella egy vegán, vagy pedig műanyagmentes napot tartson. Bár szoros volt a verseny, a műanyagmentesség nyert.

    Ezért Stella pénteken bemutatta nektek, hogy mindig nála van a vászontatyója és a péksütis zsákja, ha elindul valahova.

    Illetve sikeresen talált olyan fagyizót, ahol kapott saját pohárba milkshake-et. Beszámolt arról, hogy a mindennapok során igyekszik turis ruhákat vásárolni, és online jegyet használni a vonaton. Emellett megmutatta a saját kis evőeszközkészletét, amit magával visz fesztiválokra, hogy ne kelljen egyszerhasználatos eszközökkel szennyeznie a környezetet akkor sem, ha az lebomló.


  • Instagramon feltettünk nektek pár Szigetes eco kérdést, amikből kiderült, miből is készülnek a csikktartók, hány környezetvédelmis önkéntes feladatkör volt 2019-ben a Szigeten, és hasonló hasonló zöld fun factek.

  • Kiderült kinek mi a kedvenc fesztivál eco cucca: a repoharak és a kulacsok nagyon népszerűek!


  • Készítettünk nektek egy zöld bingot is instagramon.


    A következő hét témája a divat lesz, tartsatok itt is velünk!


    kulacs-evi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr2315903668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása