Ilyen volt a divathét

A divathetünk utolsó napjához értünk, úgyhogy ha lemaradtál egy-egy tartalomról, itt az ideje bepótolni! Íme a hét eseményeinek rövid összefoglalója:

  • A hét házigazdája Evi volt: videójában mesél a kedvenc kiegészítőiről, és a ruhadarabjairól, amit a szüleitől örökölt.
  • Insán beszélgettünk a kedvenc retro cuccaitokról.
  • Kiderítettük, hogy milyen preferenciáitok vannak fesztiváltrendek terén: a hasitasi és a csillámpor jöhet, de a többség már húzza a száját egy-egy fenékvillantós farmershort, vagy virágkoszorú láttán.
  • Megkérdeztünk titeket, hogy a rég eltűnt trendek vajon divatba jönnek-e újra. A kreppelt és dauerolt haj hódítására még számítotok, de a férfioverálok és csípőnadrágok már nem valószínű, hogy előkerülnek a padlásról.
  • Bedobtunk insta storyba egy fesztiválos bingot, a hagyományos fesztiváloutfit legalapvetőbb kellékeivel.
  • Péntekre ti választhattátok ki Evelin ruciját.

A héten egyébként megérkezett Réka pólója a Matyodesign summer kollekciójából. Ezeket a pólókat tardi nénik kézzel hímezik, és még azt is tudthatod, hogy pontosan kinek a keze munkáját dicséri egy-egy darab.

matyo.jpg
A következő hét témája az egészség lesz, egy nagy közös véradással megspékelve csütörtökön: az alábbi linkre kattintva mindent megtudhattok ez eseményről.
https://www.facebook.com/events/553831355524647/

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr6415972386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása