Sportheti tartalmaink

A sporthetünk utolsó napjához értünk, úgyhogy ha lemaradtál egy-egy interjúról, vagy videóról, itt az ideje bepótolni!

Íme a hét eseményeinek rövid összefoglalója:

(Ha bármelyik tartalmat megnéznéd, akkor az aláhúzott, dőlt betűvel jelölt szövegrészre kattintva érheted.)

  • A hét házigazdája Sávai Petra volt, aki egy rövid videóban mesélt a gimis frizbi versenyekről, a kézis hajdivatokról és a szivacslabdás emlékeiről.

 

  • Elhoztunk egy interjút dr. Kiss Gergellyel, ahol mesél az otthoni edzéseiről, a sport nevelő hatásáról és arról, hogy találjuk meg a számunkra megfelelő sportot.

 

  • Megkértünk titeket, hogy küldjétek el instán, hogy mik a kedvenc sportjaitok és szép számmal érkeztek a válaszok. A válaszolók között volt röplabda párti, jégkorong fan és az úszás kedvelői sem maradtak ki. Nincs mit tenni.. Sportos egy banda gyűlt össze! Ezen kívül kiderült, hogy a nagyszülőkkel is szerettek sportolni.  Karban kell tartani azokat az izmokat, nincs mese!

 

  • Jakabos Zsuzsi nem csak egy interjúval lepte meg a Facebook népét, de egy kisebb tornavideóval is készült, nem csak a fitt fiataloknak! Ha még nem láttad akkor lesd meg és küldd el a papának, mamának is.

 

  • Na és persze azért pár FÖK tag is megmutatta instán, hogy ők milyen sportokkal töltik szívesen a szabadidejüket. 

 

  • Petrát, mint a hét házigazdáját meg is izzasztottuk kicsit, hiszen ti szavazhattátok meg, mit mozogjon szombaton. Szerencsére a rossz időre való tekintettel nem küldtétek ki futni, hanem egy jó kis jóga-sessionnel zárhatta a napot.


    petra_joga.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr2215730944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása