4. témahét - Kézműveskedés és barkácsolás

A "pótunoka-pótnagyszülő" párosok minden héten kapnak egy-egy beszédtémát, amit körüljárhatnak a telefonbeszélgetés alatt. Arra gondoltunk, hogy a ezeket mindenkivel megosztjuk, így bárki átbeszélheti a témát a saját rokonaival, így részese lehet programnak, függetlenül attól, hogy jelentkezett-e.

muv_volgy.JPG

Harmadik hetünk témája pedig nem más, mint a barkácsolási ötletek, kézműves elfoglaltságok. Az alábbi kérdéseket gyűjtöttük össze segítségként, de természetesen nyugodtan szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, és bármilyen más kérdésekkel körüljárhatjátok a témát. Az alábbi kérdések csak a beszélgetés indításához nyújtanak segítséget.

  • Karantén alatt lett új barkácsolással, kézműveskedéssel kapcsolatos hobbid?
  • Nagyszüleid foglalkoztak kézműves elfoglaltságokkal? Segítettél nekik gyerekként, esetleg tanítottak is?
  • Szeretsz kézzel készített ajándékokat adni?
  • Volt olyan tárgy, amit csináltál, ami nem egészen úgy készült el, mint ahogy elképzelted?
  • Mi okozta a legnagyobb kihívást számodra, amikor készítettél valamit? Legyen ez akár egy bonyolultabb projekt, vagy olyan technika, amit sokáig kellett próbálgatni, hogy jól sikerüljön.

Ehhez hasonló kérdésekre válaszol nekünk Drahota-Szabó Lilla, a harmadik témahét házigazdája, a Fesztivál Önkéntes Központ koordinátora.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogytetsziklenni.blog.hu/api/trackback/id/tr7415742464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása